Isnin, 19 Ogos 2013

Hanger tudung...


Selepas saya buat entri pasal susun inner tudung,ada yang tanya macamana saya simpan tudung. Sebenarnya saya tak ada kaedah lain selain gunakan hanger tudung.Hanger biasa. Yang ada lubang bulat-bulat untuk sangkut tudung. Kat pasar malam ada. Kat IKEA pun ada.




sebab kaedah biasa-biasa, tak ada apa yang hendak diulas...

14 ulasan:

  1. kaedah biasa tapi susunan kemas je..
    macam kita dah terabur2 coz nak ambik cepat..heh..

    BalasPadam
  2. selama ni jadi silent reader je...tapi skrg nak komen...sangat kemas tudung tu disusun....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi jengok yer

      Padam
  3. Tak terkeluar ke tmpt gantung tu dari pintu almari? Saya punya gantung dlm almari, jadinya susah nak capai kat bhgn dalam. Tak try lg gantung kat pintu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuak juga kot2 senget pintunya tapi setakat ini ok. Terkeluar pun xde

      Padam
  4. kemas je..
    cik hani punya merata2 letak tudung..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. mestilah kemas sebab baru susun :)

      Padam
  5. Eh canteknya. Praktikal jgk ye hang kat pintu je. Dulu saya ada hanger mcm ni, tp sbb hang sekali dgn baju dlm almari rasa x praktikal. Lalu saya kasi orang je....serius tak terpikir nak hang kat pintu... T_______T

    BalasPadam
  6. praktikal dan kemas yer idea macam ni.. gud idea!

    BalasPadam
  7. Nice. Nak ikut cara ni untuk tudung bawal :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tudung yang xde awning lebih kemas pakai penyangkut macam ni. Bawal tu kira sesuai sgt lah

      Padam