Selasa, 25 Jun 2013

Intai : Avillion Admiral Cove

Saya keseorangan di sini. Ada tugasan.

Ada cerita sebelum saya masuk ke bilik. Berkali-kali mencuba tetapi gagal. Kad elektronik rosak. Terpaksa ke kaunter untuk minta bantuan. Sudahnya, ditukarkan ke bilik lain.

Cozy. Saya suka tona warna. Terasa lapang dan bilik sedikit besar daripada bilik hotel biasa. Sedikit sejuk dimalam hari kerana lantai berjubin.



Lapang dan luas. Satu perkara yang saya suka. Semua peralatan disimpan dalam laci dan kabinet.


Saya suka jubin hijau. Ala-ala jubin di rumah saya.


Mungkin ada di luar sana sedang mencari-cari idea untuk deko rumah baru. Bolehlah buat bilik tidur seperti ini...

12 ulasan:

  1. tenang tengok bilik hotel ni kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Biasanya hotel kaler natural atau paling tidak merah.

      Padam
  2. Menarik juga combination green n dark choc ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup. hijau naikkan 'seri'...

      Padam
  3. i've been here last year with hubby and lisa..
    memang service terbaek :)
    and also love the deco :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya hanya duduk semalam sahaja. x sempat apapun. kalau ada kesempatan mungkin jejak semula :)

      Padam
  4. Yup. Tambah pula dengan luas

    BalasPadam
  5. Wahhh.. Secara tak sengaja dapat ilham nak kombine hijau and kelabu.. Terima kasih kerana bagi ilham..

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak buat kat ruang mana tu?

      Padam
  6. Saya selalu berangan kalau ada rumah sendiri nanti nak guna konsep interior hotel. Berangan memang best! Hehe...cantik,kemas...damai ke tengok.

    BalasPadam
  7. Part berangan tu memang best. Takpalah, mula2 start dgn angan2 pastu jadikan realiti!

    BalasPadam